Yhteystiedot

Coaching & Training Cognitio

Gsm 050 5957 483

kati.granlund@ctcognitio.fi

www.ctcognitio.fi

Kati Granlund

Koulutus:
KM, Certified Progress Coach® , LO, puheviestinnän, draamapedagogiikan ja musiikkiterapian koulutus. Lisäksi hän on sertifioitunut Incredible Years ryhmänohjaaja /IY Peer coach menetelmän työnohjaaja.

Työkokemus:
Kati Granlundilla on pitkä työkokemus niin liike-elämän kuin julkishallinnon organisaatioista. Hänellä on laaja-alainen kokemus televiestinnän ja palvelualan liiketoiminta-alueilta asiakas- ja tulosvastullisista tehtävistä. Hän on toiminut kouluttajana ja myös opettajana eri kokoisissa organisaatioissa. Valmennus- ja koulutusalan yrittäjänä Kati Granlund on toiminut vuodesta 2009 lähtien. Hänellä on noin 130 h yksilövalmennus-ja noin 1500 h ryhmävalmennuskokemusta. Lisäksi Granlund vastaa näyttöönpohjautuvan, manualisoidun ohjelman kansallisesta implementaatiosta ja organisaation rakentamisesta.

Vahvuudet:
Kati Granlundilla on monipuolisen ihmistieteiden koulutuksensa ansiosta laaja tietämys ihmisen oppimisesta, käyttäytymisestä ja kehittymisestä. Vuorovaikutuksen ammattilaisena hän nostaa ihmisten välisen viestinnän yhdeksi keskeiseksi tekijäksi organisaatioiden toimivuuden kannalta. Johtamisen ja esimiestyön keskeisimpiä asioita ovat ihmisten välinen kommunikaatio, taito viestiä erilaisten ihmisten kanssa voimaannuttavasti ja sitouttaa henkilöstö kehittämistyöhön. Myös huomio perustyön toimivuuteen tulee nostaa keskiöön. Granlundin laaja työkokemus antaa hyvät valmiudet ymmärtää erilaisten toimialojen ja organisaatioiden toimintaa.