Yhteystiedot

Coaching & Training Cognitio

Stella Business Park
Lars Sonckin kaari 14,
02600 Espoo

Gsm 050 5957 483

kati.granlund@ctcognitio.fi

www.ctcognitio.fi

Kati Granlund

Koulutus:
KM, Certified Progress Coach® , LO, puheviestinnän, draamapedagogiikan ja musiikkiterapian koulutus. Lisäksi hän on käynyt useita Incredible Years -ohjelman koulutuksia.

Työkokemus:
Kati Granlundilla on pitkä työkokemus niin liike-elämän kuin julkishallinnon organisaatioista. Hänellä on laaja-alainen kokemus televiestinnän ja palvelualan liiketoiminta-alueilta asiakas- ja tulosvastullisista tehtävistä. Hän on toiminut kouluttajana ja myös opettajana eri kokoisissa organisaatioissa. Valmennus- ja koulutusalan yrittäjänä Kati Granlund on toiminut vuodesta 2009 lähtien.

Vahvuudet:
Kati Granlundilla on monipuolisen ihmistieteiden koulutuksensa ansiosta laaja tietämys ihmisen oppimisesta, käyttäytymisestä ja kehittymisestä. Vuorovaikutuksen ammattilaisena hän nostaa ihmisten välisen viestinnän merkityksen yhdeksi keskeiseksi tekijäksi organisaatioiden toimivuuden kannalta. Esimiestyön keskeisimpiä asioita on ihmisten välinen vuorovaikutus, taito viestiä erilaisten ihmisten kanssa rakentavasti ja sparraavasti. Granlundin laaja työkokemus antaa hyvät valmiudet ymmärtää erilaisten toimialojen ja organisaatioiden toimintaa.